Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο σχόλιο για την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφορικά με το πρόσωπό της

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του “Ευτυχείτε”, αφού ενώ βρισκόταν στον αέρα, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι θα καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη και φωτογράφισε την Κατερίνα Καινούργιου – με την οποία υπήρξε μια ένταση στον αέρα της πρωινής εκπομπής – αποκαλώντας την “επαγγελματία κυρία της Μυκόνου”.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε on air και ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να της ζητήσει συγγνώμη. (Διάβασε ακόμα: Kατερίνα Καινούργιου κατά Αλέξη Κούγια: “Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος! Ντροπή σας έχετε και δυο παιδιά!”) Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει ότι η παρουσιάστρια που περιγράφει στο δελτίο τύπου δεν είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Διάβασε ακόμα: Αλέξης Κούγιας σε Κατερίνα Καινούργιου: “Σε άλλη κυρία αναφερόμουν, λυπάμαι αν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας”

 

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τη νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, σημειώνοντας: “Χωρίς Λόγια…”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More