Κατερίνα Καινούργιου: Χριστούγεννα στο εξωτερικό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! Αποκλειστική φωτογραφία

Μπορεί όλοι να πιστέψαμε πως η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με φίλους, αλλά η παρουσιάστρια ήταν με διαφορετική παρέα και σε μακρινό… προορισμό! Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έφυγε μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο παραμονή Χριστουγέννων για το εξωτερικό κι επέστρεψαν την Κυριακή.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από κάποιον συνεπιβάτη του και μάλιστα η παρακάτω φωτογραφία που βλέπεις υπάρχει και σε λογαριασμό του Instagram. Oι δυο τους περιμένουν την πτήση τους και η Κατερίνα διάβαζε το Down Town με εξώφυλλο την Έλλη Στάη.

Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπως είχε κάνει και πέρυσι! Η παρουσιάστρια σε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram έδειχνε πολύ ευτυχισμένη και μάλιστα σε μία άφησε και υπονοούμενα… λέγοντας “ψάχνοντας το κρυμμένο δώρο”. Λες η επανασύνδεση να είχε και δαχτυλίδι; Πάντως στην παρακάτω φωτογραφία φοράει ένα. Ο καιρός θα δείξει.

Ψάχνοντας το…κρυμμένο δώρο #christmas_night #happy_moments Να εχετε μια υπεροχη χριστουγεννιάτικη βραδιά αγαπες μου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις


Οι δυο τους είχαν χωρίσει και είχε φύγει η παρουσιάστρια από το σπίτι που έμεναν μαζί στα νότια προάστια, όταν ο Βασίλης είχε πάει στον γάμο της αδερφής του Αφροδίτης στη Βενετία, δίχως εκείνη. Ποτέ όμως δεν έκαναν βαριές δηλώσεις και πάντα απαντούσαν ήρεμα όταν τους ρωτούσαν για πιθανή επανασύνδεση. Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Read More

And More