Κατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της!

Αυτή εγκυμοσύνη ήταν από την αρχή σημαδιακή για την Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια που τη χρονιά που φεύγει έχασε τον πατέρα της, έμαθε πως είναι έγκυος -κάτι που κατάφερε να απαλύνει για λίγο τον πόνο της- και θεώρησε την εγκυμοσύνη ως δώρο Θεού. Τώρα πια που έμαθε και το φύλο του μωρού της, θεωρεί πως αυτό είναι σημάδι από τον πατέρα της.
Όπως καταλαβαίνεις το παιδάκι που περιμένει με τον Κρατερό Κατσούλη είναι αγοράκι και μάλιστα θα πάρει σίγουρα και το όνομα του πατέρα της που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή. “Επειδή και εγώ και ο Κρατερός έχουμε αγωνία – όπως όλοι οι γονείς – αν θα είναι καλά το παιδάκι μας- δεν μας ενδιέφερε το φύλο. Ο Κρατερός βέβαια βαθιά μέσα του επιθυμούσε αγόρι, γιατί η Αέλια του έλεγε ότι θέλει έναν αδελφό, δεν το είχε εκφράσει ποτέ ανοιχτά όμως”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Ο Κρατερός συγκινήθηκε πολύ. Εγώ βρισκόμουν σε σύγχυση. Μετά όμως έγινε κάτι πολύ ωραίο: επειδή έπρεπε να φύγει ο Κρατερός από την πρόβα καθίσαμε στο γραφείο του γιατρού και κοιταζόμασταν συγκινημένοι, σιωπηλοί. Κι επειδή έπρεπε να φύγουμε χωριστά , θέλαμε αυτή τη στιγμή να την έχουμε ζήσει μαζί”, αποκάλυψε η Κατερίνα στη συνέντευξή της στο “Hello!” και τον Άρη Καβατζίκη.

Και συμπλήρωσε γεμάτη συγκίνηση: “Όταν έμαθα ότι το παιδί θα γεννηθεί την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα μου, θεώρησα ότι ήταν οιωνός”.

Παρόλα αυτά η Κατερίνα θα ήταν το ίδιο χαρούμενη, αν αποκτούσε και ένα ακόμη κοριτσάκι: “Αλλά και κορίτσι να μου έλεγε ο γιατρός ότι είναι θα έλεγα “τέλεια” γιατί θα έχει μια αδελφούλα η Αέλια. Κι όταν έμαθα το φύλο πάλι τέλεια είπα, γιατί θα έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω ένα αγόρι, καθώς είναι πρόκληση, γιατί το κορίτσι το ξέρεις καλύτερα ως κορίτσι που είσαι. Με το αγόρι άρχισα να σκέφτομαι τι θα του λέω, πως θα το αντιμετωπίζω. Είχα μια κουβέντα με τον Κρατερό για το πώς μεγαλώνει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην ελληνική κοινωνία”.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More