Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογραφίζει τον γιο της, Αρίωνα στην παραλία

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποφασίσει να μοιράζεται μαζί μας τα όσα όμορφα βιώνει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τα οποία περιλαμβάνουν και αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα με τα δυο της παιδιά Αρίωνα και Αέλια.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, αφού μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από το Star, οι φήμες ήθελαν την Κατερίνα να “μετακομίζει” στο Mega, κάτι για το οποίο μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κατερίνα Καραβάτου παραμένει στην πρωινή εκπομπή του Star μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Όσο για την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της μαζί με τα παιδιά της, Αρίωνα και Αέλια που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών αποφάσισε να ξεκινήσει τις βουτιές στην θάλασσα συνοδευόμενη από τον γιο της. Η ίδια μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφίσει τον μικρό της, ανεβάζοντας στο instagram το σχετικό στιγμιότυπο.

 

Read More

And More