Κατερίνα Καραβάτου: “Γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου και μόνο που σκέφτομαι, πως η Αέλια ίσως αισθανθεί, ότι μπορεί να μην την αγαπώ όπως πριν”!

Tην κουραστική αλλά και συνάμα γλυκιά καθημερινότητά της με το νεογέννητο γιο της και φυσικά τον Κρατερό Κατσούλη και την Αέλια, περιγράφει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μιλάει για τα νέα στοιχεία που ετοιμάζουν για την καθημερινή τους πλέον πρωινή εκπομπή στο Epsilon και αποκαλύπτει ότι ο Κρατερός κάνει τα πάντα με τον μπέμπη εκτός από το… να τον θηλάζει!

«Είναι υπέροχος, γλυκός, χαρούμενος και καλόβολος. Δεν γκρινιάζει για να γκρινιάζει, γκρινιάζει όταν κάτι του συμβαίνει» λέει η Κατερίνα για το γιο της ενώ συγκινεί λέγοντας για την Αέλια: “Συγκινούμαι και γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου και μόνο που σκέφτομαι, πως η Αέλια ίσως αισθανθεί, ότι μπορεί να μην την αγαπώ όπως πριν”…

Για τον πατέρα της και τον γιο της: “Έίχα μάθει πως περιμένω μωρό, πάνω στο χρόνο του μπαμπά μου. Επίσης η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού ήταν η ημερομηνία των γενεθλίων του, παρ΄όλο που ο μικρός τελικά γεννήθηκε δέκα μέρες νωρίτερα, στις 11 Μαϊου. Είναι και αγοράκι, έχει πάρει και τη μυτούλα του, όπως και η Αέλιά μου…Ναι, νιώθω πως ο μπαμπάς μου, με τον τρόπο του, συντέλεσε κι αυτός στο να έρθει αυτό το μωρό”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Read More

And More