Κατερίνα Καραβάτου: Η εγκυμοσύνη και τα συγκινητικά λόγια – “Αισθάνομαι ότι ο μπαμπάς μου επικοινωνεί μαζί μου”

“Είμαστε σε αυτήν τη φάση που θέλουμε το μωρό να είναι καλά. Η Αέλια έχει εκφράσει την επιθυμία της και θέλει να είναι αγόρι για να παίζουν μαζί. Τώρα είναι 4 χρόνων και κάτι μηνών και μου λέει: “όταν έρθει ο μπέμπης θα παίζουμε έτσι”. Την ρωτάω που ξέρει ότι θα είναι αγόρι και όχι κορίτσι και μου λέει θα είναι αγόρι”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό Ant1.
Ιδιαίτερα συγκινημένη, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θάνατο του πατέρα της και τη χαρά που πήρε με το νέο της εγκυμοσύνης “Ήμουν στη Χαλκιδική για το μνημόσυνο του πατέρα μου και δεν ήμουν καλά. Είχα πάρει το τεστ χωρίς να έχω καθυστέρηση και όταν είδα πως είμαι έγκυος πήραν τον Κρατερό τηλέφωνο”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο Κρατερός ήξερε ότι δεν ήμουν καλά. Πήρα μαζί μια μεγάλη λύπη και μια μεγάλη χαρά και αισθάνθηκα ότι όλο αυτό μου το στέλνει ο μπαμπάς μου γιατί κάτι θέλει έτσι να μου πει…”

Όσο για το πότε περιμένει να γεννήσει η Κατερίνα αποκάλυψε: “Όταν πήγα να δω πότε θα γεννήσω, ήταν η ημέρα των γενεθλίων του πατέρα μου. Ένιωσα πως το μωρό είναι θεόσταλτο, πως είμαι ευλογημένη και πως ο πατέρας μου επικοινωνεί μαζί μου με αυτόν τον τρόπο” και συμπλήρωσε: “Ο γιατρός μου είπε ότι θα γεννήσω στις 21 Μάη, τη ημέρα των γενεθλίων του πατέρα του”.

Ωστόσο, η Κατερίνα ήταν έξαλλη, όταν αναγκάστηκε να μιλήσει για την επίθεση που δέχτηκε, όταν δημοσιεύματα την ήθελαν να αφήνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να αντικαθίσταται από την Ζέτα Μακρυπούλια. Κάτι τέτοιο δήλωσε πως δεν ισχύει! (Δες εδώ τι έγινε)
Τώρα, ευτυχώς, όμως όλα πάνε καλά στη ζωή της και δηλώνει: “Θέλω να κάνω το σταυρό μου γιατί κάθε χρονιά που περνά είμαι καλύτερα από την προηγούμενη. Είμαι πολύ τυχερή”.


Read More

And More