Κατερίνα Καραβάτου: Η make up free φωτογραφία στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μπήκε πια στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η Κατερίνα Καραβάτου είναι σε τρελά κέφια. Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της και τις εμφανίσεις της κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή “Στα καλά Καθούμενα” και τις καθημερινές το χρόνο της μονοπωλούν η Αέλια και ο Κρατερός Κατσούλης.

Έτσι και η Δευτέρα ξεκίνησε με παιχνίδια και μια make up free φωτογραφία στο instagram… “Πόζα: για μια στέκα και δύο πρίζες….!!! Έτσι θα πούμε καλή εβδομάδα σήμερα, αυτή είναι η κατάσταση μου αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ παρά να το παραδεχτώ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως ο φωτογράφος της ήταν ο Κρατερός και η εικόνα ήταν αφιερωμένη στην κολλητή της φίλη Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα είναι σαν οικογένεια για την Κατερίνα και τον Κρατερό και έχοντας πια ξεπεράσει το μεγάλο σοκ της επίθεσης που δέχτηκε με τον σύζυγό της Πάνο Καλλίτση στο σπίτι της, δεν σταματά να σχολιάζει τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας στο Instagram. Γι αυτό ήταν και η πρώτη που έστειλε την καλημέρα της στην Κατερίνα.

Δες κι εσύ:

Read More

And More