Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και…» [video]

Τον χαρακτηρισμό της πανδημίας έδωσε και επίσημα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην επιδημία του κορονοϊού και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 αρχίζουν και γίνονται πολύ αυστηρά.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου», προβλήθηκε ένα βίντεο για την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας #μένουμε_σπίτι, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την μητέρα της, αποκαλύπτοντας πώς βρίσκεται μόνη της στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να τη φέρει στην Αθήνα εξαιτίας του ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

«Μένουμε σπίτι. Πρέπει να το κάνουμε πράξη όλοι μας ανεξαιρέτως. Έχω πρήξει τη μητέρα μου, η οποία είναι στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να τη φέρω εδώ στην Αθήνα, γιατί το σπίτι έχει δύο παιδιά και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για αυτό το θέμα. Είναι μόνη της στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και της λέω “μείνε μέσα μην πας πουθενά”. Και μου λέει “το έχω ακούσει, δεν πάω πουθενά, μένω μέσα”. Αυτό το μένω μέσα να το λέμε και στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και σε όλον τον κόσμο. Για αυτό εδώ εμείς μέσα από την εκπομπή σας λεμέ να μείνουμε σπίτι για να προστατευτούμε όσο γίνεται περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More