Κατερίνα Καραβάτου: Η μικρή περιπέτεια υγείας της κόρης της!

Σε έξαρση βρίσκονται αυτές τις μέρες οι ιώσεις και πολλά μικρά παιδάκια ανεβάζουν πυρετό και αναγκάζονται να μείνουν σπίτι για λίγες μέρες, έχοντας τη φροντίδα των γονιών τους. Έτσι, συνέβη και με την κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η μικρή Αέλια ανέβασε πυρετό μέσα στο Σαββατοκύριακο και παρά τον καλό καιρό αναγκάστηκε να μείνει σπίτι για να αναρρώσει.

Το δυσάρεστο για την μικρή, όμως, ήταν ότι έχασε το πάρτυ μιας καλής της φίλης και στενοχωρήθηκε. Η διάσημη μαμά της, όμως, βρήκε τρόπο για να της φτιάξει το κέφι και να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί. Έτσι, μαμά και κόρη άφησαν τη φαντασία τους να ταξιδέψει και έφτιαξαν τον πύργο του Άιφελ σε 3D παζλ.

«We’ ll always have Paris… (Δημιουργικός πυρετός ή ο πυρετός της δημιουργίας ή όταν έχω πυρετό κι έχω χάσει το πάρτυ της φίλης μου φτιάχνω αριστουργήματα γιατί δε μ’ αφήνουν να βλέπω τηλεόραση). Η Αέλια ταξιδεύει με τη φαντασία της», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου με μια δόση χιούμορ στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τη δημιουργία της κόρης της!

Περαστικά της!

Read More

And More