Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της – “Μετά από κάποια απουσία…”

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο το φετινό καλοκαίρι το οποίο έμελλε να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, μέσω του δικηγόρου τους, εξέδωσαν δημόσια ανακοίνωση για το τέλος του γάμου τους. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει με αυτόν τον τρόπο τον χωρισμό του, στην προσπάθειά του να αποφύγει τις φήμες αλλά και τα διάφορα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή.

Δες ακόμα: Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Πότε ράγισε το γυαλί; Οι δηλώσεις μετά το διαζύγιο

Την ίδια περίοδο, η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback αφού από τη νέα σεζόν θα την δούμε στο Mega και μάλιστα δίπλα στην Μαρία Ηλιάκη, με την οποία σχεδιάζουν τη νέα τους εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Όλο αυτό το διάστημα, από τον χωρισμό της, μέχρι και την αρχή της σεζόν, η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε να απέχει από τα social media. Η παρουσιάστρια την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου έκανε τη νέα της ανάρτηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για το νέο μήνα που μόλις ξεκίνησε…

“Λοιπόν, μετά από μια κάποια απουσία, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλό μήνα μ αυτόν τον τρόπο. Και θα ήθελα έναν καλό μήνα, παρακαλώ! Για όλους μας”, έγραψε ενώ δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της στην παραλία…

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

Read More

And More