Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Δέθηκαν με το Epsilon για άλλα δύο χρόνια!

Με δόξα και τιμή ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ανανέωσαν την συνεργασία τους με το Epsilon για ακόμη δύο χρόνια!

Βλέπεις, η Κατερίνα και ο Κρατερός έτσι απλά, σεμνά, ταπεινά, γλυκά και ανθρώπινα ήρθαν και έδωσαν ένα άλλο χρώμα στα Σαββατοκύριακα μας. Ηρθαν και με το χαμόγελο και την ευγένιά τους κατάφεραν από απλή συνήθεια να μας γίνουν ΣΚ λατρεία.

Ετσι, όπως αναμενόταν το Epsilon φρόντισε να ανανεώσει την αποκλειστική συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια! Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

…Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν να μας υποδέχονται και τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στο E TV.
Μετά από την τόσο επιτυχημένη πορεία της εκπομπής τους « Στα καλά καθούμενα» που τους ανέδειξε νικητές της χρονιάς στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου (09:45-13:45) έναντι του ανταγωνισμού, στη σεζόν που ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη.
Με την ανανέωση αυτή η διοίκηση του E TV επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της απέναντι τους και η συνεργασία προχωρά με κοινό στόχο το άριστο αποτέλεσμα που θα συνεχίσει να είναι αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο και Κυριακή…

Read More

And More