Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η ταλαιπωρία που πέρασαν πριν φύγουν για διακοπές!

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους ξεκινούν επίσημα από σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους: Αέλια και Αρίωνα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα υπολόγιζαν. Μια καθυστέρηση στάθηκε ικανή να τους αγχώσει πριν καλά καλά πάρουν το πλοίο για τα Κουφονήσια!

Το ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο star ετοίμασε βαλίτσες  για τα Κουφονήσια απ’ όπου κατάγεται ο ηθοποιός και παρουσιαστής, όμως συνέβη κάτι που για λίγο άγχωσε τόσο εκείνον όσο και τη σύζυγό του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ανεβάζοντας μία φωτογραφία των παιδιών του Αέλιας και Αρίωνα από το πλοίο, την ώρα που πήγαιναν στον Πειραιά για να πάρουν το καράβι, λίγο έλειψε να το χάσουν.

«Μπορεί να κάναμε μία ώρα από την κίνηση να φτάσουμε στο Πειραιά, με την αγωνία για το αν θα προλάβουμε το πλοίο μας λεπτό το λεπτό, αλλά… το ταξίδι, ξεκίνησε! Τελικός προορισμός, Κουφονήσι αγαπημένο» έγραψε ο ηθοποιός καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους πως όλα πήγαν καλά αφού και επιβιβάστηκαν και σάλπαραν για τον αγαπημένο τους προορισμό.

Read More

And More