Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η τελευταία κοινή τους συνέντευξη – “Δεν κάνουμε σχέδια για το μέλλον”

Σαν “βόμβα” ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης 17/8 πως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης χωρίζουν ύστερα από δέκα χρόνια γάμου. Είχε προηγηθεί στις αρχές του καλοκαιριού το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, με τον γνωστό ηθοποιό να αποχωρεί από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει το τιμόνι μόνη της.

Το ζευγάρι είχε παραχωρήσει την τελευταία του κοινή συνέντευξη τα Χριστούγεννα του 2019 στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν τότε για το τηλεοπτικό τους μέλλον και την πιθανότητα… να μην υπάρξει αλλά και τις κρίσεις στον γάμο τους. Τα επόμενα δύο χρόνια που ακολούθησαν δεν έδωσαν πουθενά αλλού συνέντευξη…

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις δυσκολίες, που όσο μεγαλώνω εδραιώνεται ακόμα πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι παρών σε αυτές. Επίσης να είσαι καθαρός μέσα σου και να έχεις αγάπη. Με αυτή τη συνθήκη μπορείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις.

Σίγουρα, δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα. Οπότε δεν έχει και νόημα να έχεις αγωνία για τα πάντα. Όταν λοιπόν είσαι παρών στις καταστάσεις, βρίσκεις τις λύσεις. Η δυσκολία είναι να είσαι παρών και να μη σφίγγεται η ψυχή σου. Να μη σε πιάνει φόβος, να μη σε πιάνει λύπη και να μην παρασύρεσαι από μεγάλη χαρά. Με λίγα λόγια, να υπάρχει μια ισορροπία, μια ψυχραιμία και μια ηρεμία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να νιώθουμε την αγάπη μέσα μας και να τη μοιραζόμαστε», απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση και μια εκπομπή που κάνει μεγάλη επιτυχία. Όταν κάτι πάει καλά, αισθάνομαι περιττό και αχάριστο να πω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι μόνη μου. Από την άλλη, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Όπως είπε και ο ίδιος ο Κρατερός πριν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστεί και όπως δεν ήμασταν μαζί πριν από έξι χρόνια στην τηλεόραση να πορευτώ και πάλι μόνη μου. Το παρόν, όμως, δείχνει πως όλα κυλούν πολύ όμορφα».

«Όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με την τηλεόραση, το βρήκα πολύ γοητευτικό και είπα «Πάμε να το δοκιμάσουμε». Κανείς από τους δυο μας δεν ήξερε μέχρι πού θα φτάσουμε. Τελικά φτάσαμε μέχρι εδώ. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι, όμως, της λογικής πως αφού κάτι μας πηγαίνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξουμε» συμπλήρωσε ο Κρατερός.

Προφητική η συνέντευξη…

Read More

And More