Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Ο δικός τους “Κούκος” έφερε την Άνοιξη στους πίνακες τηλεθέασης; Κλονίστηκε η Φαίη Σκορδά;

Από χθες η πρωινή, καθημερινή ζώνη του Star μας κάνει… “Κου-Κου”! Από χθες η πρωινή ζώνη του Star “ζωντάνεψε” και πάλι με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να επιστρέφουν δριμύτεροι στις τηλεοπτικές επάλξεις.

“Στην φωλιά των Κου-Κου” ,λοιπόν, περίμεναν χθες και η Κατερίνα και ο Κρατερός όλους τους τηλεθεατές και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε για το αν ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα.

Και μάλιστα δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μόνο αυτό, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε και το κατά πόσο οι “Κου-Κου” του Star, κατάφεραν να ταράξουν την Φαίη Σκορδά και για το αν άλλαξε η γεύση του “Πρωινού” της και έγινε πιο… γλυκόπικρη στους πίνακες τηλεθέασης.

Σαφέστατα και το νέο πρωινό του Star ήρθε και άλλαξε τα πρωινά δεδομένα και ανακάτεψε την τηλεοπτική τράπουλα, όμως, κι από την άλλη, αγαπημένες συνήθειες χρόνων ούτε κλονίζονται, ούτε αλλάζουν έτσι εύκολα.

Με άλλα λόγια οι “Κου-Κου” ήρθαν και πήραν το δικό τους μερίδιο τηλεθέασης, όμως, και η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κρατηθεί στο ύψος της. Και δεν κρατήθηκε απλά στο ύψος της, αλλά τα κατάφερε και δεν έπεσε από τον τηλεοπτικό της θρόνο, παρά την πρεμιέρα των… γειτόνων της.

Εννοείται πως πρώτη μέρα χθες είχε απώλειες στα ποσοστά του “Πρωινού” της, όμως, τα κατάφερε κι έκοψε πρώτη το νήμα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως μέσα από το “Πρωινό” της έχει χτίσει μία γερή και πολύτιμη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο.

‘Ετσι, οι “Κου-Κου” σημείωσαν ποσοστό τηλεθέασης 12,2% στο σύνολο, με το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 να τερματίζει με 18,6%, ενώ στα νεανικά κοινά το ζευγάρι του καναλιού της κάτω Κηφισιάς άγγιξε το 14,2% και η λαμπερή παρουσιάστρια του καναλιού του Αμαρουσίου το 14,4%, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Σκήπτρα που να το θυμηθείς λατρεμένη, έχοντας μεταξύ άλλων στη φαρέτρα της το “Nomads” δεν πρόκειται να της τα πάρουν έτσι εύκολα μέσα από τα χέρια!

Όσο για τους Καραβάτου-Κατσούλη; Είναι αρκετά τα πραγματάκια που θα πρέπει να διορθώσουν στην εκπομπή τους, αλλά αυτή είναι μία άλλη κουβέντα…

Read More

And More