Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια της εκπομπής τους!

«Στα Καλά καθούμενα» μπήκαν στη ζωή μας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και έχουν γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και την παρέα τους υποδέχονται το TLIFE στα backstage της εκπομπής και μας δείχνουν… πώς περνούν πίσω από τις κάμερες. Όπου όπως καταλαβαίνεις γίνεται πανικός…
Η Κατερίνα είναι η χαρά της ζωής και τώρα μάλιστα με την εγκυμοσύνη είναι ακόμη πιο χαμογελαστή και ευδιάθετη. Εξάλλου, η ίδια έχει αποκάλυψε πως μπορεί η εγκυμοσύνη να ήταν έκπληξη για εκείνη, για τον Κρατερό όμως ήταν κάτι που περίμενε πολύ.

Το baby boom αναμένεται να γίνει την άνοιξη και μέχρι πριν λίγο καιρό το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει καλά κρυφό το μυστικό του. «Καθώς περνάει ο καιρός κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα κρύψεις, ούτε θέλεις να τα κρύψεις. Απλώς, στην αρχή δεν μιλάς για μια εγκυμοσύνη, γιατί περιμένεις να γίνουν κάποιες βασικές εξετάσεις και να είναι όλες καλές, όπως δόξα τω Θεώ συμβαίνει. Μετά απλά προσέχεις, κάνεις ότι καλύτερο για το μωρό και για σένα και εύχεσαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν», εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό People.

Ο Κρατερός με τη σειρά του δεν χορταίνει να περνά χρόνο εντός και εκτός πλατό με την Κατερίνα του και φυσικά να την πειράζει συνέχεια και να την κάνει να χαμογελά. Από την αρχή της σχέσης τους, άλλωστε, αυτός ήταν και ο ρόλος που έχει αναλάβει… να την κάνει χαρούμενη. Εξάλλου, τόσο εκείνος, όσο και η 4χρονη –πια- Αέλια περιμένουν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Το οικογενειακό πάντως κλίμα της παρέα, συμπληρώνουν και τρεις ακόμη συνεργάτες του ζευγαριού. Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη που από πέρσι βρέθηκε στην παρέα του «Στα Καλά Καθούμενα» και τους Παναγιώτη Τάτση και Νίκο Ζαχαριάδη.

Επιμέλεια – Κείμενο: Στρόβιλα Νατάσσα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More