Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Όλα τα νέα για το πρωινό τους!

Κάτι παραπάνω από εντατικοί είναι οι ρυθμοί με τους οποίους ετοιμάζεται το… fresh πρωινό του Star! Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η ομάδα τους βρίσκονται επί ποδός, μιας και θέλουν να καταφέρουν από Σεπτέμβρη να μας προσφέρουν μία άκρως δελεαστική, καθημερινή πρόταση ψυχαγωγίας.

Έτσι, μπορεί το… βαθύ καλοκαιράκι να ήρθε, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει χαλαρώσει ούτε στιγμή, γιατί θέλει τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια, μέχρι την στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας. Ακόμα και όταν δεν είναι εντός, φροντίζει να επικοινωνεί καθημερινά με τους στενούς συνεργάτες της, να ενημερώνεται και να φροντίζει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα και τις όποιες δυσκολίες, γιατί ως γνωστόν κάθε αρχή και δύσκολη.

Το πρωινό ,λοιπόν, της Κατερίνας και του Κρατερού θα είναι καθημερινό και ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” η ακριβής ώρα προβολής του, μιας και είναι πολύ πιθανό να μην βγαίνει στον αέρα… παραδοσιακά στις 10.00 το πρωί, αλλά αρκετά νωρίτερα. Υπάρχει η σκέψη η εκπομπή να μας λέει “καλημέρα” κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί ή στις 9.30 και να μένει στον αέρα μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι.

Φυσικά, πιο πριν στο πρόγραμμα του Star δεν θα υπάρχει άλλη εκπομπή που να δίνει τηλεοπτική “πάσα” στο ζευγάρι, όπως είχε ακουστεί έντονα κάποια στιγμή. Πριν απο το πρωινό θα υπάρχει ή κάποια τούρκικη σειρά που θα παίζει σε πρώτη προβολή, ή κάποια επανάληψη.

Κατά τα άλλα, όπως σου έχω ξανά γράψει λατρεμένη, την αρχισυνταξία την υπογράφει η Κατερίνα Μπούσιου, η οποία ήταν μαζί με το ζευγάρι και στο Epsilon, ενώ από την περσινή ομάδα της εκπομπής έχει κλείσει ξανά και η Δήμητρα Καλφούντζου. Σε επαφές για να ενταχθεί στο δυναμικό του νέου πρωινού βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μπάκας, ενώ το… σαφάρι της αναζήτησης συνεργατών συνεχίζεται.

Τέλος, η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Read More

And More