Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Τελικά αυτή είναι η ολοκαίνουργια ομάδα τους! Τα πρόσωπα-έκπληξη και η πρεμιέρα…

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα… Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη “καλημέρα” της χρονιάς… “Στην φωλιά των Κου-Κου” έχουν μπει πλέον όλοι και ακόμα ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκινά…

Μετά από πολλά χρόνια, οι ιθύνοντες του Star, επιχειρούν φέτος να ανοίξουν και πάλι την πόρτα της ψυχαγωγίας, γυρίζοντας την πλάτη στη πρωινή, καθημερινή ενημέρωση και εύχονται να μην έκαναν λάθος.

Και επειδή όλο το καλοκαίρι χύθηκαν τόνοι μελάνης για το ποιά ακριβώς θα είναι η ομάδα που θα πλαισιώσει την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, ήρθε η ώρα να τα μάθεις όλα λατρεμένη, μιας και έφτασε επιτέλους στα χέρια μας η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Έτσι θα μάθεις ευθής αμέσως ποιός τελικά θα μαγειρέψει στην κουζίνα του ζευγαριού; Θα μας λέει τα άστρα η θεά Άση Μπήλιου; Ποιοί θα βρίσκονται στο πάνελ των παρουσιστών και βεβαίως-βεβαίως το πότε ακριβώς κάνει πρεμιέρα η brand-new εκπομπή του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

“…Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι οι φετινοί οικοδεσπότες της πρωινής ζώνης του Star. «Στη φωλιά των Κου Κου», πρωταγωνιστής είναι η αστεία πλευρά της επικαιρότητας με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Η «Κου Κου» συμμορία μπροστά και πίσω από τις κάμερες, υπόσχεται να σας ξυπνήσει για τα καλά!

Επικίνδυνες αποστολές, αναπάντεχα ρεπορτάζ κι απρόσμενοι ανταποκριτές από όλη την Ελλάδα μεταφέρουν, σε ένα χιουμοριστικό countdown, τον σφυγμό της lifestyle επικαιρότητας!
Κι όπως κάθε πρωινό που σέβεται τις παραδόσεις, στήλες για τα ζώδια, τη μαγειρική και τη μόδα αλλά και πρωτότυπα παιχνίδια με πλούσια δώρα για τους τηλεθεατές, σας περιμένουν στην «Κου Κου» εκδοχή τους.
Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό, την Κου Κου φωλιά συμπληρώνουν τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο έμπειρος δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης με το καυστικό σχόλιο του, μεταφέρει από τα χαρακώματα του ρεπορτάζ όλες τις εξελίξεις.
Η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή παίρνει θέση με όπλο το βιτριολικό της χιούμορ ενώ η ταλαντούχα stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη, καταγράφει την εναλλακτική πλευρά της επικαιρότητας.
To ολοκαίνουργιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Star, σε ένα πλατό που θυμίζει ανατρεπτική και φιλόξενη φωλιά, διεκδικεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια!
Η Άση Μπήλιου, ένα καταξιωμένο και αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο, αναλαμβάνει καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις.
Ο Λάμπρος Βακιάρος, o νέος Έλληνας “MasterChef” θα βρίσκεται και αυτός «Στη φωλιά των Κου Κου». Τρεις φορές την εβδομάδα παρουσιάζοντας πρωτότυπες, εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές!
Ο Γιώργος Πορφύρης, ένα ακόμα πρόσωπο που αναδείχτηκε μέσα από το “Master Chef” του Star, μία φορά την εβδομάδα, μοιράζεται στο πλατό τις δικές του μαγειρικές δημιουργίες.
Κάθε Παρασκευή στην εκπομπή θα είναι καλεσμένος και ένας διαφορετικός σεφ. Γνωστά, καταξιωμένα αλλά και ανερχόμενα ονόματα της μαγειρικής, θα αποκαλύπτουν τα μυστικά της κουζίνας, υποσχόμενα πολλές γευστικές «περιπέτειες» αλλά και πολλές εκπλήξεις!
Την ενότητα της μόδας έχει αναλάβει ο έμπειρος Κωνσταντίνος Κασπίρης.
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ, από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 09:00 με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη!
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματόπουλος
Αρχισυνταξία: Γιώργος Ευφραιμίδης…”

Read More

And More