Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Θα έχουν στο πρωινό τους την Μαρία Ηλιάκη και τον Άρη Καβατζίκη;

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Θα έχουν στο πρωινό τους την Μαρία Ηλιάκη και τον Άρη Καβατζίκη; | tlife.gr

Πολλά γράφονται κι ακόμα περισσότερα ακούγονται αυτή την εποχή σχετικά με το… ολόφρεσκο πρωινό του Star! Πολλά γράφονται κι ακόμα περισσότερα ακούγονται σε σχέση με το νέο τηλεοπτικό βήμα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς.

Όπως σου έχω ξανά γράψει, το ζευγάρι από τον Σεπτέμβρη θα μας προσφέρει το δικό του ξεχωριστό, μυρωδάτο πρωινό μέσα από το Star και όπως είναι φυσικό, επάνω τους είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, μιας και πρόκειται για μία brand-new τηλεοπτική πρόταση, που όπως και να το κάνουμε, όλοι έχουμε την περιέργεια να την δούμε. Όλοι έχουμε την περιέργεια να δούμε για το τι ακριβώς πρόκειται. Όλοι έχουμε την περιέργεια να δούμε για το τι μας έχουν ετοιμάσει αυτή τη φορά η Κατερίνα και ο Κρατερός, ο Κρατερός και η Κατερίνα!

Το ζευγάρι ,λοιπόν, αναλαμβάνει την πρωινή, καθημερινή ζώνη του Star κι αυτή την εποχή η προετοιμασία της εκπομπής γίνεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι συσκέψεις είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ με εντατικούς ρυθμούς γίνονται και οι επαφές και οι συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα, με στόχο φυσικά αυτή η νέα τηλεοπτική προσπάθεια, να στελεχωθεί με τους καλύτερους.

‘Ετσι, μας έχει προκύψει ένας τρελός χορός ονοματολογίας, μιας και κάθε μέρα βλέπουν το φως τη;ς δημοσιότητας διάφορα ονόματα, τα οποία υποτίθεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις και με το ζευγάρι, αλλά και με το κανάλι, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να τους βρει κι αυτούς στην κάτω Κηφισιά.

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε δε, χθες και σήμερα, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τόσο την Μαρία Ηλιάκη, όσο και τον Αρη Καβατζίκη να έχουν δώσει τα χέρια με την Κατερίνα και τον Κρατερό.

Μάλιστα, όσο αφορά στον Άρη Καβατζίκη γράφτηκε πως για το χατίρι της Κατερίνας, εγκαταλείπει την Φαίη Σκορδά, μιας και ως γνωστόν ο Άρης θα είναι στο νέο πάνελ της Φαίης στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, όλα αυτά δεν ισχύουν. Ολα τα ρεπορτάζ που παρουσίαζαν τις τελευταίες ημέρες τόσο την Μαρία, όσο και τον Αρη να βρίσκονται την νέα σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας και του Κρατερού, δεν έχουν καμία απολύτως δόση αλήθειας.

«… Εϊναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αλήθεια, όσοι τα γράφουν έχουν φαντασία», δηλώνει χαρακτηριστικά στο TLIFE συντελεστής της εκπομπής και σπεύδει να συμπληρώσει: «Και δεν ισχύει τίποτα απ ΄όλα αυτά που μου λες, αλλά και δεν τέθηκε ποτέ θέμα συνεργασίας αυτή τη στιγμή και με την Μαρία, αλλά και με τον Άρη. Άλλωστε, ο Άρης δεν θα είναι στη Φαίη»;

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της εκπομπής καλά κρατεί! Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γυριστεί το τρέιλερ του νέου πρωινού, ενώ ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία της πρεμιέρας. Πάντως, κάπου εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη αναμένεται να ακούσουμε το πρώτο «καλημέρα» της Κατερίνας και του Κρατερού.

READ more