Κατερίνα Καραβάτου: Με total white look στα εγκαίνια της σχολής του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη! [pics]

Εκτός από το θέατρο και την τηλεόραση, ο Κρατερός Κατσούλης φαίνεται πώς θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον επιχειρηματικό τομέα, αφού άνοιξε τη δική του σχολή στα Βριλήσσια. Πρόκειται για έναν νέο επαγγελματικό χώρο σεμιναρίων, τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης, η πραγματοποίησή του οποίου αποτελεί για τον ηθοποιό την ολοκλήρωση μιας βαθιάς επιθυμίας και συγχρόνως πρόταση τρόπων που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας, στην καθημερινότητά της, ομορφότερη.

Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνιά του, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να στηρίζει τον αγαπημένο ηθοποιός στο νέο του αυτό εγχείρημα. Από το πλευρό του, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Με καλοκαιρινή διάθεση, φορώντας ένα μάξι λευκό φόρεμα, τα μαλλιά της χτενισμένα επιμελώς ατημέλητα και με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, η παρουσιάστρια έδειχνε ευδιάθετη και περήφανη για τον άντρα της ζωής της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.GR που ήταν εκεί την απαθανάτισε χαμογελαστή στο πλευρό του, ενώ και οι δύο μαζί πόζαραν μαζί, αγκαλιασμένοι και πολύ ταιριαστοί ακόμα και στιλιστικά, με τους διάσημους φίλους τους που τίμησαν τον Κρατερό Κατσούλη με την παρουσία τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More