Κατερίνα Καραβάτου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της από τις διακοπές τους στην Άνδρο

Στο νησί της Άνδρου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τα δύο παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το πέρας των υποχρεώσεών της, ετοίμασε αποσκευές και ξεκίνησε επίσημα τις διακοπές της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, αν και το τελευταίο διάστημα δεν τροφοδοτούσε συχνά το προφίλ της στο Instagram με στιγμιότυπα από τη ζωή της, αποφάσισε εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών της να γίνει πιο ενεργή. Έτσι, μετά τη φωτογραφία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο από την παραλία, η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε για την επισκέψή της σε ένα μουσείο του νησιού.

Ειδικότερα, μαμά και παιδιά βρέθηκαν στο μουσείο σύγχρονης τέχνης, με την Κατερίνα Καραβάτου να μοιράζεται μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της από την ξενάγησή τους, σχολιάζοντας: 

“Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη. Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More