Κατερίνα Καραβάτου: Πέρασε το Σάββατο με τα παιδιά της! Πού έδωσαν το παρών [pics]

Κατερίνα Καραβάτου: Πέρασε το Σάββατο με τα παιδιά της! Πού έδωσαν το παρών [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου, μπορεί καθημερινά να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, αλλά τα Σαββατοκύριακα είναι πάντα αφιερωμένα σε βόλτες και αγαπημένες δραστηριότητες με τα παιδιά της. Έτσι, και το μεσημέρι του Σαββάτου, οι τρεις τους βρέθηκαν στο θέατρο Ολύμπια και απόλαυσαν μια ξεχωριστή παράσταση.

Η γνωστή παρουσιάστρια πήρε την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα και παρακολούθησαν όλοι μαζί την παιδική παράσταση Οδύσσεια με τον Στέλιο Μάινα στον ρόλο του Ομήρου και τον Γιώργο Χριστοδούλου στον ρόλο του Οδυσσέα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» την Κατερίνα Καραβάτου και τα αγγελούδια της κατά την είσοδό τους στο θέατρο, με την παρουσιάστρια να δίνει στους φωτογράφους το μεγαλύτερο χαμόγελό της.

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Σοφία Σπυράτου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει παιδικές παραστάσεις που κέρδισαν τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων θεατών, υπογράφει τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες. Ο βραβευμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης ανέλαβε τη συγγραφή του διασκευασμένου κλασικού κειμένου. Ο Μανόλης Παντελιδάκης υπογράφει τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Μιλτιάδη Παπαστάμου και οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου.

Η παράσταση αυτή θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού. Με έμμετρους μα και ελεύθερους στίχους που θυμίζουν το αρχαίο κείμενο, αλλά και την παράδοση των σπουδαίων μεταφράσεων του Ομήρου, παλιών και σύγχρονων, σε μια γλώσσα κατανοητή για τα παιδιά. Με επεισόδια γεμάτα χιούμορ, ανατροπές και ενδιαφέρον. Με αξίες και ιδανικά, όπως η προσήλωση στο στόχο και η τόλμη για την πραγμάτωση κάθε καλού σχεδίου. Ο Οδυσσέας, ο διαχρονικός πολυμήχανος και θαρραλέος, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να νικά. Ο Όμηρος, μια ζωντανή συναρπαστική προσωπικότητα που όχι μόνο αφηγείται αλλά και συμμετέχει διαρκώς, στήνοντας πολλές φορές την ίδια τη δράση.

Η Ιθάκη θα μας δώσει και πάλι “το ωραίο ταξίδι”. Κι εμείς, συνεπαρμένοι από τον μαγικό μυθολογικό κόσμο της Αρχαιότητας, θα καταλάβουμε γι’ άλλη μια φορά “οι Ιθάκες τι σημαίνουν”….

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more