Κατερίνα Καραβάτου: Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του γιου της!

Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήδη βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για το baby boom… Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η μικρή Αέλια περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για να υποδεχτούν το μικρό αγοράκι…
Μέχρι στιγμής, η Κατερίνα διανύει μια ήρεμη εγκυμοσύνη και έχει φυσικά στο πλευρό της όλη την οικογένεια που δεν της χαλά χατίρι. Ενώ, ταυτόχρονα συνεχίζει με αμείωτο κέφι κανονικά την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» με τον Κρατερό και όλοι την ομάδα. Και μπορεί η κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει για τα καλά, η ίδια δεν πτοείται φορά τα κοντά φορεματάκια της και ποζάρει συνεχώς στο φακό… για τις απαραίτητες φωτογραφίες στο Instagram.

Καλημέρα αγαπημένοι μας!!!!!! Περνάτε καλά???!!!!!!! Σας στέλνουμε χιλιάδες φιλιά!!! #stakalakathoumena #epsilontv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Όσο για τα ευχάριστα… Ο μπέμπης τους αναμένεται να γεννηθεί μες στην άνοιξη και όπως έχει αποκαλύψει η Κατερίνα θα πάρει το όνομα του πατέρα της Γιάννης, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή. Η είδηση για το μωρό, άλλωστε, ήταν για εκείνη σημαδιακή, αφού λίγο μετά τη λύπη για τον πατέρα της… ήρθε η χαρά για την εγκυμοσύνη.

Η μοναδική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι στην παρέα μας ! #stakalakathoumena #epsilontv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Page (@sta_kalakathoumena) στις

Καλημέρα & καλό Σαββατοκύριακο ! #epsilontv #stakalakathoumena

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Page(@sta_kalakathoumena) στις

Read More

And More