Κατερίνα Καραβάτου στο TLIFE: Οι ετοιμασίες για τον ερχομό του γιου και τα τρυφερά λόγια της Αέλιας!

Σε δυο μήνες περίπου έρχεται το νέο μέλος της οικογένειας και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τον γιο τους. Φυσικά μαζί σε όλα και η κόρη τους Αέλια που έχει ξετρελαθεί με την ιδέα πως θα έχει αδελφάκι. Το ζευγάρι ήδη έκανε τις πρώτες βόλτες σε μαγαζιά με βρεφικά ήδη και τώρα ψάχνει όλα όσα χρειάζονται για το παιδικό δωμάτιο.

“Είμαστε στη διαδικασία να επιλέξουμε όλα όσα χρειάζεται για το παιδικό δωμάτιο. Θέλουμε να έχει λίγο μπλε και γαλάζιο, αλλά αυτό δεν είναι και μπούσουλας… Προσανατολιζόμαστε και σε κάποιες πιο γήινες αποχρώσεις, που μας αρέσουν εξίσου. Εξάλλου και στην Αέλια δεν είχαμε φτιάξει ροζ δωμάτιο. Είχαμε χρησιμοποιήσει pal χρώματα και είχαμε κάνει ένα πολύ όμορφο παιδικό δωμάτιο”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στο TLIFE.

Η γνωστή παρουσιάστρια του “E” που φέτος εκτός από τη χαρά της εγκυμοσύνης έχει και την επιτυχία της εκπομπής “Στα Καλά Καθούμενα”, έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η εκπομπή της με τον Κρατερό κάθε Σαββατοκύριακο έχει πια σχηματίσει το δικό της κοινό και το ραντεβού με τους τηλεθεατές είναι από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας για το διάσημο ζευγάρι. Μην ξεχνάς, πως από πέρσι οι δυο τους είχαν καλή χημεία στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακού, αλλά φέτος έχουν γίνει μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές συνήθειες.

Παρά τις επαγγελματικές όμως, υποχρεώσεις, το ζευγάρι βρίσκει χρόνο για να κάνει και όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες. Πριν λίγες μέρες ο Κρατερός και η Κατερίνα ανέβασαν στα social media φωτογραφίες με παιδικά κρεβατάκια, δείχνοντας τι ακριβώς αρέσει στον καθένα και τώρα είναι στη διαδικασία της τελικής επιλογής.

“Οι πρώτες ετοιμασίες μας είναι να φτιάξουμε το παιδικό δωμάτιο. Τώρα θέλουμε να επιλέξουμε το κρεβατάκι και το καρότσι και εννοείται πως ό,τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από βρεφικά είδη που είχε η Αέλια θα τα χρησιμοποιήσουμε”, ανέφερε η Κατερίνα.

Μιας και μιλάμε όμως, για την Αέλια, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε την παρουσιάστρια πως αντιδρά η κόρη της ενόψει του ερχομό ενός παιδιού στο σπίτι και… η απάντησή της μας συγκίνησε: “Δεν ξέρω πως θα είναι η Αέλια όταν έρθει το μωρό στο σπίτι. Σήμερα όμως, ήρθε και μου είπε ότι από όλη την οικογένεια θα αγαπάει περισσότερο τον αδελφό της”.

Τέλος, όσον αφορά στον τοκετό… η Κατερίνα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η πιθανότερη ημερομηνία που της έχουν δώσει οι γιατροί της είναι για τα μέσα με τέλη Μαΐου.

Με το καλό!

Read More

And More