Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινημένη on air για την απώλεια που βιώνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης [video]

Μπορεί, χθες, οι περισσότεροι να γιόρτασαν τη γιορτή του πατέρα, για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, αφού εκείνος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός. Αυτό δεν είναι άλλο από την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος απουσίαζε από τη θέση του στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” , με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου να εμφανίζονται φορτισμένοι συναισθηματικά στην έναρξη και να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στον στενό συνεργάτη τους.

“Σήμερα είναι μια διαφορετική Δευτέρα για εμάς εδώ…” , ξεκίνησε να λέει ο Κρατερός Κατσούλης, με την Κατερίνα Καραβάτου να παίρνει αμέσως τον λόγο και φανερά συγκινημένη να αναφέρει: “Εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια και σ΄αυτή την οικογένεια συμβαίνουν καθημερινά πολύ χαρούμενα πράγματα. Όμως είμαστε όλοι μαζί όταν συμβαίνουν και πολύ δυσάρεστα πράγματα, όπως αυτό που συνέβη το Σαββατοκύριακο. Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ, γιατί προχθές έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά. Θέλουμε να ξέρουμε ότι η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι μαζί του. Εκφράζουμε όλοι τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας. Ξέρουμε πώς είναι αυτό…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More