Κατερίνα Καραβάτου: Το άλμπουμ των διακοπών με τον Κρατερό και την μικρή Αέλια!

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι φέτος το καλοκαίρι η Κατερίνα Καραβάτου και όπως φαίνεται το απολαμβάνει. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής “Μες στην καλή χαρά”, ετοίμασε τις αποσκευές της και έφυγε για τις καλοκαιρινές βουτιές της στα ελληνικά νησιά.
Με αφορμή την περιοδεία του Κρατερού Κατσούλη με το έργο “Ωχ Ηλέκτρα” του Πέτρου Φιλιππίδη, η Κατερίνα ταξίδεψε με τον σύζυγό της και την μεγάλη αδυναμία τους, την μικρή Αέλια σε διαφορετικούς και όμορφους ελληνικούς προορισμούς.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κρατερού στην επιτυχημένη περιοδεία του έργου, δεν τους επιτρέπουν φέτος να μείνουν για διακοπές σε ένα μόνο μέρος, και έτσι η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει ένα μικρό tour συνδυάζοντας τη δουλειά του συζύγου της με διασκέδαση.
Ένα από τα όμορφα μέρη που επισκέφτηκαν ήταν τα Χανιά, που έκαναν την μπέμπα τους να ξετρελαθεί, ενώ στις αρχές του Αυγούστου βρέθηκαν στην Πάτρα και χθες ταξίδεψαν για τη Ζάκυνθο. (Δες εδώ φωτογραφίες από τα Χανιά).

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, φρόντισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στη σελίδα της στο Facebook και να μας δώσει μια γεύση από το πώς περνά όλος ο θίασος στην περιοδεία.

Δες φωτογραφίες:

Στο δρόμο για τη Ζάκυνθο με τον Χρήστο Σπανο, Πάνος Σταθακόπουλος και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της!

Περιμένοντας το πλοίο

Η Κατερίνα Καραβάτου στην Πάτρα

H selfie στα Χανιά για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Read More

And More