Κατερίνα Καραβάτου: Το διαφορετικό καλοκαίρι της παρουσιάστριας μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης χώρισαν και η ανακοίνωση έγινε σήμερα Τρίτη 17/8 από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Αέλιας και του Αρίωνα.

Όπως σου αποκάλυψε το TLIFE, το γεγονός ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν χωρίσει, αποτελούσε κοινό μυστικό στον χώρο για περίπου ενάμιση χρόνο. Μπορεί οι δυο τους να συνέχιζαν να βρίσκονται μαζί τηλεοπτικά, στη «Φωλιά των Κου Κου», όμως η φθορά στον γάμο τους είχε επέλθει. 

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

Και μπορεί η είδηση του χωρισμού να έγινε γνωστή τώρα, ωστόσο ο λογαριασμός της Κατερίνας Καραβάτου στο Instagram μαρτυρούσε την… απουσία του Κρατερού Κατσούλη από τη ζωή της. Ιδιαίτερα μετά το τέλος της εκπομπής της στο Star, η παρουσιάστρια ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της, δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμιότυπα με την Αέλια και τον Αρίωνα και καμία φωτογραφία με τον – πρώην πλέον – σύζυγό της. 

Η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι της στην Άνδρο αλλά και στα Χανιά, γεμίζοντας το Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες. Λίγοι γνώριζαν όμως τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή…

Read More

And More