Site icon TLIFE

Κατερίνα Καραβάτου: Το διαφορετικό καλοκαίρι της παρουσιάστριας μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης χώρισαν και η ανακοίνωση έγινε σήμερα Τρίτη 17/8 από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Αέλιας και του Αρίωνα.

Όπως σου αποκάλυψε το TLIFE, το γεγονός ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν χωρίσει, αποτελούσε κοινό μυστικό στον χώρο για περίπου ενάμιση χρόνο. Μπορεί οι δυο τους να συνέχιζαν να βρίσκονται μαζί τηλεοπτικά, στη «Φωλιά των Κου Κου», όμως η φθορά στον γάμο τους είχε επέλθει. 

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

Και μπορεί η είδηση του χωρισμού να έγινε γνωστή τώρα, ωστόσο ο λογαριασμός της Κατερίνας Καραβάτου στο Instagram μαρτυρούσε την… απουσία του Κρατερού Κατσούλη από τη ζωή της. Ιδιαίτερα μετά το τέλος της εκπομπής της στο Star, η παρουσιάστρια ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της, δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμιότυπα με την Αέλια και τον Αρίωνα και καμία φωτογραφία με τον – πρώην πλέον – σύζυγό της. 

Η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι της στην Άνδρο αλλά και στα Χανιά, γεμίζοντας το Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες. Λίγοι γνώριζαν όμως τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή…

© 2024 tlife.gr