Κατερίνα Καραβάτου: Το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με το γιο της κι άλλες ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μας αποχαιρέτησαν αι να μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι για τελευταία φορά από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου! Οι δύο παρουσιαστές θα βρίσκονται και του χρόνου στους δέκτες μας μέσα από το κανάλι Epsilon, μόνο που αυτή τη φορά θα αναλάβουν το πρωινό καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Μέχρι τότε απολαμβάνουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στην Κρήτη.

Οι δύο τους αποφάσισαν, για ακόμα μια χρονιά, να περάσουν τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους νησί κρατώντας στην αγκαλιά τους τη μικρή Αέλια και το μόλις λίγων μηνών γιο τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην περιοχή των Χανίων και μοιάζουν πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Η Κατερίνα, παρόλο που γέννησε πριν από λίγο καιρό, φαίνεται να διατηρεί άψογη σιλουέτα και να έχει επανέλθει γρήγορα στα κιλά της. Άλλωστε το πρόγραμμά της ακόμα και στις διακοπές ξεκινάει από νωρίς το πρωί, περιλαμβάνει πολλές βουτιές και βόλτες αλλά και παιχνίδια με τα παιδιά.

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που όλοι χαλαρώνουν και αφήνονται απλά στη θεά ενός ηλιοβασιλέματος όπως αυτό μου ανέβασε η Κατερίνα στο instagram της. Αγκαλιά με το γιο της απόλαυσε τη δύση του ηλίου.


Δες μερικές ακόμα στιγμές από τις διακοπές του ζευγαριού στην Κρήτη!

Read More

And More