Κατερίνα Λέχου: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε για «Το Νησί»

Την Κατερίνα Λέχου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι το βράδυ της Τρίτης 22/3. Μεταξύ άλλων, ρώτησαν την ηθοποιό αν υπάρχει πιθανότητα να τη δούμε να συμμετέχει στη συνέχεια της σειράς “Το Νησί”, με την ίδια να τους υπενθυμίζει πως ο χαρακτήρας που υποδυόταν είχε πεθάνει από το 7ο επεισόδιο.

«Πράγματι ήμουν χαρακτηριστική παρουσία στο “Νησί” αλλά όπως θυμάστε στο τελευταίο επεισόδιο πέθαινα. Δε ξέρω, “Νησί 2” το ονομάζουν; Ο τίτλος του βιβλίου είναι άλλος. Το ξέρω πολύ καλά από τη Βικτώρια Χίσλοπ. Βεβαίως έχει μια συνέχεια με την έννοια ότι ακολουθεί τους ήρωες δέκα χρόνια μετά. Δεν είναι το “Νησί 2”, αλλά μπορεί να γίνεται αυτό για να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Είμαι πεθαμένη έτσι κι αλλιώς και δεν υπάρχω και στο βιβλίο, οπότε δε νομίζω να με δείτε» είπε η Κατερίνα Λέχου,

Όσο για το αν ετοιμάζει κάτι άλλο τηλεοπτικά, η Κατερίνα Λέχου είπε: «Έχετε κάτι υπόψιν σας; Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή δε μου έχει προτείνει κανείς τίποτα. Το να είμαι κριτής σε κάποιο show ή να παρουσιάσω κάτι δε θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα το είχα ήδη κάνει νομίζω αν το ήθελα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More