Κατερίνα Λέχου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Αγωγή κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά αλλά και του ΣΕΗ, έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις καταγγελίες εναντίον του για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Μια από τις γυναίκες που είχαν καταγγείλει για ψυχολογική βία τον Γιώργο Κιμούλη είναι και η Κατερίνα Λέχου την οποία συνάντησε η κάμερα του “Πρωινού”. Η ηθοποιός απάντησε πως δε μπορεί να σχολιάσει κάτι για το θέμα γιατί ενημερώθηκε γι΄ αυτό μόλις σήμερα το πρωί.

«Σήμερα το πρωί το έμαθα. Δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Προς το παρόν δεν αισθάνομαι τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί, είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ» είπε η Κατερίνα Λέχου.

«Βίωσα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα πεις τα λόγια σου, φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ότι δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί κάποιος μιλάει και βρίζει πάνω στη σκηνή. Αναφέρομαι σε αυτό που γινόταν επί σκηνής γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση και αυτό ήταν δική μου ευθύνη και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο.

Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ αυτό να το αντιμετωπίσω – λεκτική βία… με έβριζε. Η λεκτική βία διαφέρει από την σωματική. Είναι σαν άγριο θηρίο το οποίο παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα εφορμήσει άρα σημαίνει ότι είσαι συνέχεια σε εγρήγορση. Είναι εξουθενωτικό, δεν ξέρεις πώς να επιβιώσεις, σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις. Απλώνεται και έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου. Πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου…» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου για τον Γιώργο Κιμούλη.

Read More

And More