Κατερίνα Λέχου: Ο Γιώργος Κιμούλης, οι καταγγελίες και η συγχώρεση

Η Κατερίνα Λέχου έρχεται με μία άκρως αποκαλυπτική διάθεση στο «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος. Η αγαπημένη ηθοποιός εξηγεί, εξομολογείται και ανοίγει τα χαρτιά της, μπροστά και πίσω από τη μεγάλη κουρτίνα του θεάτρου.

Την Κυριακή 9 Μαΐου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, η «Ελένη» που έκανε σχεδόν όλους τους τηλεθεατές να δακρύσουν στη σειρά «Νησί», εξηγεί γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την προβληματική της σχέση και συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη

«Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό. Αυτό ήταν επαγγελματικό. Ήξερα όπως ξέρουν όλοι, φημολογίες, αλλά οι φημολογίες είναι ενδεικτικές δεν είναι αποδεικτικές. Το πιο δύσκολο δεν είναι να συγχωρήσεις τον άλλον, είναι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που επέτρεψες να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν έπαιξε τόσο ρόλο η πανδημία, όσο η Σοφία Μπεκατώρου. Αυτή η γυναίκα άνοιξε μεγάλο δρόμο. Της ανήκουν όλα τα εύσημα.

Δεν νομίζω ότι το θέατρο τείνει να εξαφανιστεί, ίσα ίσα που τώρα έδωσε ένα στίγμα πόσο πολύ λείπει από τον κόσμο», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου.

Read More

And More