Κατερίνα Λιόλιου: Tο X-Factor, η Φιλοσοφική και οι φορές που «στριμώχτηκε» για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Μέσα σε διάστημα λίγων ετών κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο χώρο του τραγουδιού ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Παράλληλα όμως δε άφησε τις σπουδές της και κατάφερε να πάρει το πτυχίο της στη Φιλοσοφική. Φέτος την παρακολουθούμε τηλεοπτικά μέσα από το X-Factor όπου και παρουσιάζει όλα τα backstage δίπλα στον Ηλία Μπόγδανο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Από μικρή αγαπούσε τη μουσική καθώς είχε τραγούδησε μπροστά σε 5.000 κόσμο στο μαθητικό φεστιβάλ School Wave. Μαζί με κάποιους φίλους της είχε δημιουργήσει ένα συγκρότημα που ονομαζόταν Chic ‘n’ Blues. Επίσης είχε εμφανιστεί με την μπάντα της στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” κλέβοντας τις εντυπώσεις. Αργότερα αποφάσισε να συμμετάσχει στο Voice, μέσα από το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και φέτος τη βλέπουμε στα backstage του X-Factor στο Mega μαζί με τον επίσης ταλαντούχο τραγουδιστή, Ηλία Μπόγδανο. Εκτός από τα τραγούδια της που έγιναν επιτυχίες και τις εκρηκτικές live εμφανίσεις της, η Κατερίνα Λιόλιου έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης και με την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξή της στο TLIFE, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, σε ερώτηση για το εάν βρίσκεται σε αμήχανη θέση όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή, ξεκαθάρισε: «Καμία αμηχανία δεν μου προκαλεί, σέβομαι ότι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους! Απλά είναι επιλογή μου να μην συζητάω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Η συμμετοχή στο Voice με coach τη Δέσποινα Βανδή και η αρχή της καριέρας της

Την Κατερίνα Λιόλιου την γνωρίσαμε, σε ηλικία 19 ετών, μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του μουσικού διαγωνισμού The Voice στον ΑΝΤ1, που προβλήθηκε το 2014. Στο Voice είχε coach την Δέσποινα Βανδή και εντυπωσίασε με το ταλέντο της, σε κάθε της ερμηνεία στη σκηνή.

Τελικά την πρώτη θέση κέρδισε η συμπαίκτρια της Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία συγκέντρωσε μεγαλύτερη βαθμολογία, με την Κατερίνα Λιόλιου να κατακτά τη δεύτερη θέση. Αυτή ήταν η αρχή μιας λαμπρής καριέρας, τα επόμενα χρόνια για την ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

(video – Η εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου με την Τζώρτζια Κεφαλά (των Μπλε) στο Voice, όπου ερμήνευσαν το τραγούδι “Δεν Θέλω”) 

Λίγο μετά την επιτυχημένη πορεία της στο Voice, η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μίλα” της Τατάνιας Στεφανίδου στο Star. Η νεαρή τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε τότε για τον χωρισμό των γονιών της αλλά και για την συμμετοχή της στο Voice. Όπως αποκάλυψε, η μητέρα της ήταν εκείνη που την έπεισε να λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό. Επίσης είχε αναφερθεί στην περίοδο που έδινε πανελλήνιες εξετάσεις, στο πως κατάφερε να μπει στο πανεπιστήμιο και στις αλλαγές που έγιναν τότε στη ζωή της.

Αναφορικά με το διαζύγιο των γονιών της, επισήμανε πως η ωριμότητα τους και ο ήρεμος τρόπος που το διαχειρίστηκαν, την έκαναν να αισθανθεί καλύτερα καθώς σκέφτηκε ότι πρόκειται για τις δικές τους ζωές και όχι για την δική της. Επίσης μίλησε για το ετεροθαλές αδερφάκι της, το οποίο έχει βαφτίσει και πολλοί θεωρούσαν ότι είναι παιδί της.

(video – Συνέντευξη της Κατερίνας Λιόλιου στο Μίλα από 58:49) 

Οι μουσικές επιτυχίες και το πτυχίο στην Φιλοσοφική

Τα επόμενα χρόνια τα τραγούδια της Κατερίνας Λιόλιου έγιναν μεγάλες επιτυχίες με την νεαρή τραγουδίστρια να αποτελεί πλέον μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Παράλληλα όμως με το τραγούδι, η Κατερίνα Λιόλιου δεν άφησε τις σπουδές της και αποφοίτησε από το Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, τον Νοέμβριο 2018, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας το πτυχίο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

«Έφτασε η μέρα που περίμενα. Έφτασα η μέρα που δικαιώνει όλες τις άλλες μέρες που ξενυχτούσα για να διαβάσω προσπαθώντας να δώσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου ένα μέρος και να το σεβαστώ όπως του αρμόζει», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Οι φορές που απασχόλησε τα μέσα με την προσωπική της ζωή

Η φημολογούμενη σχέση με τον Bo και η απάντηση του τραγουδιστή

Το Σεπτέμβριο του 2019 φούντωσαν οι φήμες περί σχέσης ανάμεσα στην Κατερίνα Λιόλιου και στον γνωστό ράπερ Bo. Η 25χρονη τότε τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ξεκαθάρισε: «Με τον Bo υπάρχει μεγάλη φιλία και αγάπη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό. Είμαστε φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση. Συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί. Αυτήν την περίοδο είμαι μόνη μου. Κοιμάμαι και ξυπνάω με το μυαλό στη δουλειά μου».

Ο γνωστός ράπερ από την πλευρά του, σε συνέντευξή του, παραδέχτηκε πως ήταν ζευγάρι με τη νεαρή τραγουδίστρια, αλλά η σχέση τους είχε τελειώσει. «Ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Με την Κατερίνα δεν είμαστε πλέον ζευγάρι. Έχει τελειώσει αυτό το πράγματα. Έχουμε χωρίσει και είμαι έτοιμος να ξαναερωτευτώ. Πάμε μόνο μπροστά», είχε πει χαρακτηριστικά ο Bo. Έτσι τελικά λύθηκε το μυστήριο.

Η φιλία με τον Πέτρο Κωστόπουλου που φούντωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι και το ταξίδι στο Ντουμπάι 

Το 2020 ο φημολογούμενος έρωτας της Κατερίνας Λιόλιου και του Πέτρου Κωστόπουλου απασχόλησε πολύ τα social media και τις lifestyle εκπομπές. Οι δυο τους έδειχναν πως περνούσαν πολύ καλά μαζί, ενώ κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ελλάδα, είχαν ταξιδέψει μαζί στο Ντουμπάι για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Εκείνη την περίοδο οι αντιδράσεις ήταν πολλές σχετικά με το πως οι δυο τους ταξίδεψαν εν μέσω lockdown, με την τραγουδίστρια να απαντά σε followers της στα social media: «Δεν χρειάζεσαι μήνυμα για το εξωτερικό! Μόνο ανάμεσα σε νομούς. Επιτρέπεται να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδας! Κανονικά και με το νόμο!»

Μετά την επιστροφή τους από το Ντουμπάι, με τα δημοσιεύματα να γίνονται ολοένα και περισσότερα για την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Κατερίνα Λιόλιου αντέδρασε για πρώτη φορά στα όσα είχαν ειπωθεί μέχρι τότε. «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool», έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media. Σε συνέντευξή της αργότερα αποκάλυψε: «Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί».

Η σύντομη σχέση με τον πρώην παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Κεχαγιά

Μόνο λίγους μήνες κράτησε το ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα στην Κατερίνα Λιόλιου και στον πρώην παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Κεχαγιά, μέσα στο 2021.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στην Μύκονο και η χημεία μεταξύ τους είχε εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να μονάσω, ούτε να γίνω ερημίτης και πάντα την παρέα μου την επιλέγω να είναι όπως μου αρέσει. Μου αρέσει η παρέα της, περνάμε μια χαρά», είχε πει ο Δημήτρης Κεχαγιάς για την σχέση του με την όμορφη τραγουδίστρια. Τελικά, όπως έγινε γνωστό, μετά από λίγους μήνες αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η συνεργασία στο J2US με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έφερε τη νίκη

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κατερίνα Λιόλιου στον πιο πρόσφατο κύκλο του Just the two of us στον Alpha, όπου συμμετείχε μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. H ταλαντούχα τραγουδίστρια και το όμορφο μοντέλο εντυπωσίασαν κοινό και κριτές σε κάθε τους εμφάνιση στη σκηνή και αναδείχθηκαν μεγάλες νικήτριες του μουσικού show, την Πρωτοχρονιά 2022.

Σε συνέντευξή της στο TLIFE, η Κατερίνα Λιόλιου είχε μιλήσει για την συμμετοχή της στο J2US. «Το J2US ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Eίχε πάρα πολύ ενδιαφέρον γιατί μπορούσα να ασχοληθώ με το κομμάτι του μιούζικαλ σε πολύ καλό επίπεδο και όλο αυτό ήταν υποστηριζόμενο από εξαιρετικούς επαγγελματίες στο είδος τους. Η Αλεξάνδρα ήταν άξια και δουλευταρού και το ευχαριστηθήκαμε πολύ και οι δύο», δήλωσε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε την Κατερίνα Λιόλιου σε νέο ρόλο έκπληξη στο X-Factor στο Mega. Μαζί με τον επίσης ταλαντούχο τραγουδιστή, Ηλία Μπόγδανο παρουσιάζουν όσα συμβαίνουν backstage κατά τη διάρκεια του μουσικού talent show.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Και η επιτυχημένη καριέρα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας συνεχίζεται με την ίδια να είναι στα καλύτερά της!

Read More

And More