Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού – Η παράκληση της οικογένειας

Τραγικές στιγμές έζησε η Κατερίνα Μονογυιού, όταν πληροφορήθηκε το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό.

Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο για το οποίο ξαφνικά μιλούσε όλη η Ελλάδα. Η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, ενώ παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού θα γίνει αύριο στη Μύκονο με την παρουσία όλων εκτός από τη σύζυγό του, η οποία ακόμα δεν έχει γνώση της τραγικής κατάληξης.

Το απόγευμα της Δευτέρας 17/1 η Κατερίνα Μονογυιού έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που ραγίζει καρδιές.

«ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ

Δες την ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou)

Read More

And More