Κατερίνα Μονογυιού: Η βουλευτής της Ν.Δ. απαντά στη Gigi Hadid για τη ληστεία στη Μύκονο το περσινό καλοκαίρι!

Επίσημη θέση μετά το ατυχές περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι στην Μύκονο, όταν άγνωστή λήστεψαν την διάσημη καλλονή Gigi Hadid, παίρνει η βουλευτής της ΝΔ.Το μοντέλο έξαλλο, μετά τη ληστεία, έφυγε από τη χώρα μας, όπου ήρθε για διακοπές και με ένα κείμενο κόλαφος στα social media αποκάλυψε πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, λόγω της εγκληματικότητας.

Μερικούς μήνες μετά το ατυχές συμβάν και ενόψει της νέας καλοκαιρινής σεζόν, η βουλευτής τη ΝΔ στις Κυκλάδες Κατερίνα Μονογυιού παίρνει ανοιχτή θέση και στέλνει ανοιχτή πρόσκληση στην Gigi Hadid. Η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στα Παραπολιτικά και αναφέρθηκε φυσικά στο περιστατικό δυσφήμησης της χώρας μας, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η εγκληματικότητα στη Μύκονο είναι μια σύγχρονη μάστιγα για το νησί. Τι έκανε η νέα κυβέρνηση για να την αντιμετωπίσει; Το καλοκαίρι του 2019, το διεθνές μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ επισκέφθηκε τη Μύκονο, όπου τη λήστεψαν, και έξαλλη δήλωσε στο Instagram ότι δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφθεί το ελληνικό νησί μετά από αυτό. Τι έχετε να πείτε για το συμβάν που δυσφημίζει το νησί και την Ελλάδα γενικότερα;

Τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα στη Μύκονο είναι τέτοια που οι κάτοικοι και οι επισκέπτες είναι σε απόγνωση. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την πρώτη στιγμή ενήργησαν για να αντιμετωπιστεί. Μετά από αναφορές που κατέθεσα στη Βουλή των Ελλήνων, στον υπουργό με ενημερωτικές συναντήσεις μαζί του και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του Δήμου Μυκόνου με τη σύμπραξη και τη χρηματοδότησή του, αλλά και ιδιωτών επιχειρηματιών, γίνεται ένα πρότυπο πλάνο αστυνόμευσης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου μετατρέπεται σε υποδιεύθυνση με 150 άτομα προσωπικό καλύπτοντας όλο το φάσμα αστυνόμευσης με τη βοήθεια και της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού. Με τη δικαστική επίσης συνδρομή από το υπουργείο Δικαιοσύνης, που εγώ και ο δήμαρχος Μυκόνου έχουμε ζητήσει, πιστεύω ότι θα δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ανομία. Γιατί γεγονός είναι ότι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στη Μύκονο και σε όλα τα νησιά περνά μέσα από το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών.

Όσον αφορά το ατυχές γεγονός που συνέβη στην Τζίτζι Χαντίντ, καταλαβαίνω την οργή της, αλλά ως Πολιτεία θα κάνουμε το παν για να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα. Η Ελλάδα παραμένει από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, γι’ αυτό λοιπόν την προσκαλώ με όλη την αγάπη μου να επισκεφθεί το φετινό καλοκαίρι τη Μύκονο και να είναι σίγουρη ότι δεν θα ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός.

Read More

And More