Κατερίνα Μουτσάτσου: Έτσι πήγε σε τράπεζα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της! [video]

Τον Φεβρουάριο έζησε τον εφιάλτη του κορονοϊού με την οικογένειά της η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η γνωστή ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Charles Como και τον γιο τους, νόσησε όπως και εκείνοι με συμπτώματα έντονο βήχα και πολύ υψηλό πυρετό πριν από ένα μήνα περίπου και πέρασε δύσκολες ώρες.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ».

Τώρα ευτυχώς όλη η οικογένεια είναι καλά στην υγεία της, αλλά παραμένουν κλεισμένοι μέσα καθώς ο φόβος είναι μεγάλος. Ωστόσο, αναγκάζονται για πρακτικούς λόγους να κάνουν κάποιες μετακινήσεις, παίρνοντας φυσικά και όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Έτσι, έγινε και σήμερα που το ζευγάρι έπρεπε να περάσει από την τράπεζα για να βγάλει μετρητά να έχει μαζί του. Οι δυο τους κάλυψαν τα πρόσωπά τους με τα ειδικά warm neck τους και επισκέφτηκαν την τράπεζά τους. «Δημεία των καιρών μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μουτσάτσου και ανέβασε μια φωτογραφία και ένα video στο instagram.

To video Με τον σύζυγό της!

Read More

And More