Κατερίνα Μουτσάτσου: “Κολλήσαμε και οι τρεις στην οικογένεια κορονοϊό. Ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…”

Ζωντανά μέσω Skype, από το Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα μόνιμα με την οικογένειά της, εμφανίστηκε η Κατερίνα Μουτσάτσου, το πρωί της Τετάρτης. Η ηθοποιός  περιέγραψε τα μέτρα που έχουν πάρει στην Καλιφόρνια για τον κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε πώς τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους, νόσησαν τον Φεβρουάριο από τον φονικό ιό που μαστίζει την υφήλιο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε τον λόγο που κανείς τους δεν έκανε το τεστ.

«Είναι πρωτοφανές όλο αυτό… Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το μετά… Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More