Κατερίνα Μουτσάτσου: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένει

Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η Κατερίνα Μουτσάτσου έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να υποδεχτεί το μωρό της. Μία από αυτές είναι και το παιδικο δωμάτιο που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται σταδιακά.

Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από το δωμάτιο που θα φιλοξενεί σε λίγες εβδομάδες το νεογέννητο μωρό της.


Η Κατερίνα είχε μιλήσει στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της και για τον αν επιθυμεί να μεγαλώσει το παιδί της στην πατρίδα της: “Ότι και να συμβαίνει, όπως και να είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι σπιτικό, σημείο αναφοράς και επιστροφής. Δεν νομίζω οτι μπορεί ο οποιοσδήποτε να νιώσει ασφάλεια μακριά από τη χώρα του, εκτός και αν πέφτουν βόμβες από παντού… Αλλά τη σήμερον ημέρα, και που δεν σκάνε βόμβες… Μπορούν να σε βρουν οπουδήποτε! Άμεση προτεραιότητα μου είναι η προετοιμασία της επιστροφής μου στην Ελλάδα οικογενειακώς – και λέω προετοιμασία γιατί είναι η δουλειά μας στη μέση. Αν και περνάω πάρα μα πάρα πολλούς μήνες στην Ελλάδα κάθε χρόνο, ποτέ δεν είναι αρκετό. Και μπορεί τα παιδικά χρόνια των σημερινών παιδιών στην Ελλάδα να μην είναι το ίδιο ρόδινα όπως ήταν – ή νομίζαμε πως ήταν – τα δικά μας… Υπάρχει ακόμα η οικογένεια, οι παππούδες, τα ξαδέλφια, οι γιορτές τα έθιμα – ακόμα υπάρχουν όλα αυτά, όσο και αν βάλλονται… Νιώθει κανείς ζεστασιά, αγάπη, την αίσθηση του οικείου όταν είναι στη χώρα του. Η ξενιτιά είναι ξεριζωμός… δεν έχει τίποτα απ’ όλ’ αυτά, όσους καλούς φίλους κι αν έχεις.”

Read More

And More