Κατερίνα Ντούσκα - Better Love: Μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision!

Κατερίνα Ντούσκα – Better Love: Μόλις κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision! | tlife.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΡΤ για το ανανεωμένο πρόγραμμά της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάστηκε επίσημα η ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2019. Όσοι έδωσαν το «παρών» είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά το τραγούδι, το οποίο παρουσιάστηκε -μαζί με το video clip του- στις 22:00 μέσα από το κανάλι της Katerine Duska στο YouTube.

Το «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας η «Ελληνίδα Amy Winehouse» , όπως έχει χαρακτηριστεί η νεαρή τραγουδίστρια, είναι ένα δυναμικό mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε μουσική των Κατερίνα Ντούσκα, Leon of Athens & David Sneddon και στίχους των Κατερίνα Ντούσκα και David Sneddon.

Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook, ενώ η σκηνοθεσία του video clip έχει την υπογραφή της Έφης Γούση.

Απόλαυσέ το:

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Κατερίνα Ντούσκα  θα διαγωνιστεί με το «Better Love«, αρχικά, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 14 Μαϊου, με στόχο την είσοδο Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαϊου στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

READ more