Κατερίνα Ντούσκα: Με τον σύντροφό της στην παρουσίαση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision! (pics)

Σε μια λαμπρή βραδιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής Eurovision 2019. O διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην “Ελληνίδα Amy Winehouse” , όπως έχει χαρακτηριστεί η νεαρή τραγουδίστρια, και την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού της, το οποίο όπως είπε “ήδη φέρνει μια νότα αισιοδοξίας”.

Το “Better Love” το έγραψε η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον σύντροφό της, Leon of Athens και τον David Sneddon. Πρόκειται για ένα mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook, ενώ η σκηνοθεσία του video clip έχει την υπογραφή της Έφης Γούση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην εκδήλωση και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Κατερίνα Ντούσκλα, όμορφη και λαμπερή, μαζί με τον αγαπημένο της, Leon of Athens (κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμη). Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν δίπλα δίπλα, αποδεικνύοντας πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More