Κατερίνα Ντούσκα: Το μήνυμά της λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision! Video

Κατερίνα Ντούσκα: Το μήνυμά της λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision! Video | tlife.gr

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί ο τελικός της Eurovision με την Ελλάδα και την Κατερίνα Ντούσκα να εμφανίζεται στην 13η θέση, ενώ η Κύπρος και η Τάμτα θα εμφανιστεί στην 11η θέση. Εχθές πραγματοποιήθηκε και η πρόβα τζενεράλε όπου οι 26 χώρες ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους. (Δες εδώ την πρόβα τζενεράλε της Κατερίνας Ντούσκα)

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας είναι έτοιμη να ερμηνεύσει το κομμάτι της «Better Love» μπροστά από χιλιάδες eurofans και να μαγέψει την Ευρώπη με τη μελωδική της φωνή! Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η Κατερίνα έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα Instagram Stories της: «Γεια σε όλους! Είμαι η Κατερίνα Ντούσκα! Η μεγάλη μέρα του τελικού έφτασε! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Σημαίνει πολλά για μένα. Ψηφίστε μας! Είμαστε το νούμερο 13!»

Δες το βίντεο:

Πώς ψηφίζουμε

Στον τελικό ψηφίζουν και οι 41 χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Οι τηλεθεατές από την Ελλάδα θα μπορούν να ψηφίσουν, καλώντας στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

Επίσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από την επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης (Eurovision Song Contest App).

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

READ more