Κατερίνα Παπουτσάκη: Για πρώτη φορά στη σκηνή ως τραγουδίστρια – Ποιοι διάσημοι φίλοι της την στήριξαν – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε γνωστή μουσική σκηνή για να παρουσιάσει μια συλλογή από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη.

Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα! Η Κατερίνα Παπουτσάκη πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και ρόκαρε με τον δικό της μοναδικό τρόπο πάνω στη σκηνή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει το ταλέντο της και στο τραγούδι. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ έχει κυκλοφορήσει και τέσσερα δικά της τραγούδια.

 

Το παρών έδωσαν και επώνυμοι φίλοι της που βρέθηκαν στη μουσική σκηνή για να την απολαύσουν. Ανάμεσά τους η Μαρία Σολωμού, η Αθηνά Οικονομάκου, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης κ.α.

«Είναι μια πολύ ευχάριστη ιστορία το να δουλεύω τραγούδια με τους φίλους και συνεργάτες μου. Είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ, χωρίς να έχω απώτερες βλέψεις. Το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά και φυσικά συνδυαστικά με τη βασική μου ιδιότητα. Με το τραγούδι ήθελα από μικρή να ασχοληθώ”, έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More