Κατερίνα Παπουτσάκη: Λίγο πριν γεννήσει αποκαλύπτει το όνομα του παιδιού και τι θα γίνει στον τοκετό!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Λίγο πριν γεννήσει αποκαλύπτει το όνομα του παιδιού και τι θα γίνει στον τοκετό! | tlife.gr

Στην πιο γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Κατερίνα Παπουτσάκη! Η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει πώς και πώς το δεύτερο παιδί της, το οποίο πρόκειται να έρθει στη ζωή τέλη Μαρτίου. Η Κατερίνα διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τους καλύτερους βοηθούς, τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τον γιο τους Μάξιμο, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του. Λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά, η ηθοποιός αποκάλυψε στην εφημερίδα Real News ότι το όνομα που θα πάρει ο γιος της θα είναι Κίμωνας ενώ μίλησε και για την τεράστια επιθυμία του Μάξιμου να αποκτήσει αδερφάκι.

«Τον δεύτερο θα τον πούμε Κίμωνα. Θα γελάσετε, ωστόσο, γιατί αυτό που μέχρι τώρα επικρατεί είναι το «πικουνάκι». Με τον Παναγιώτη ψάχναμε ονόματα με αλφαβητική σειρά και, μόλις πήγαμε στο Π, είδαμε το όνομα Πικούνιος. Πεθάναμε στο γέλιο και από τότε έμεινε, επειδή ακούγεται κάπως γλυκούλι», ενώ συμπληρώνει για τον μεγάλο της γιο: «Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί – είναι πεντέμισι ετών – και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρσι ένα αδερφάκι. Ήθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του».

Ο επιχειρηματίας σύζυγος της Κατερίνας έχει αποφασίσει αν είναι μέσα στην αίθουσα τοκετού και στο δεύτερο παιδί τους και, όπως εξομολογείται η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύντροφο δίπλα της. «Περιμένει πώς και πώς το δεύτερο και είναι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Νιώθω πάρα πολύ καλά».

READ more