Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά την γέννηση του δεύτερου γιου τους [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά την γέννηση του δεύτερου γιου τους [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz,  που όμως, προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο. Η ηθοποιός μπορεί να είναι μια δραστήρια μαμά, όμως οι δύο γιοι της δεν παύουν στιγμή να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Το βράδυ της Πέμπτης, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει την πρώτη έξοδο μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου του και έτσι έδωσε το παρών στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η φίλη τους, Γιάννα Τερζή. Οι δυο τους μαζί με την υπόλοιπη παρέα διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι με τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από την έξοδό τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δεις, η Κατερίνα έλαμπε από ευτυχία και απόλαυσε κάθε στιγμή στο έπακρο.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more