Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το γεγονός ότι έγινα MILF, μου φαίνεται πολύ αστείο»

Η εμφάνισή της στην παράσταση “Nine” έκανε τους πάντες να θαυμάσουν την ταλαντούχα Κατερίνα Παπουτσάκη που επέστρεψε πιο αδύνατη και εντυπωσιακή από ποτέ. Η ηθοποιός έχοντας ήδη αποκτήσει ένα παιδί κι έναν υπέροχο άντρα, κάνει την αυτοκριτική της, μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ για την ψυχοθεραπεία αλλά και το πώς μαθαίνει τον εαυτό της μέσα από τη μητρότητα.

Πώς κατάλαβες ότι ο σύζυγός σου είναι αυτό που πραγματικά ήθελες; Τι έχει ο Παναγιώτης που δεν είχαν οι προηγούμενοί σου σύντροφοι;
Έχει πολλά πράγματα. Το timing και για τους δυο μας ήταν πολύ καθοριστικό. Θέλαμε και οι δυο μας τα ίδια πράγματα και, για καλή μας τύχη, ο ένας από τον άλλο. Είναι ακομπλεξάριστο αρσενικό ο Παναγιώτης, κάτι που σπανίζει. Έχει σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους.

Έπειτα από τόσα χρόνια συνύπαρξης με τον σύζυγό σου Παναγιώτη Πιλαφά, νιώθεις ότι τον θέλεις όπως παλιά; Ναι. Πάρα πολύ. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν μπορώ να μας φανταστώ χώρια.

Τι διαφορά έχει η Κατερίνα στα 36 από την Κατερίνα του παρελθόντος;
Μεγάλη. Όταν κάνεις ένα παιδί, τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Αλλάζει το τι είναι σημαντικό και το τι δεν είναι. Αλλάζουν οι προτεραιότητες.» είπε η ηθοποιός στο ΕΓΩ.

Τι σου έμαθε η μητρότητα;

Να έχω ακόμη περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία. Πάντα είχε, όμως τώρα την έχω τερματίσει.

Τώρα είστε στις λίστες με τις πιο σέξι MILFs.
Το γεγονός ότι έγινα MILF και ότι είμαι σε αυτήν τη λίστα μού φαίνεται πολύ αστείο.

Πέρα από την πλάκα, δεν θεωρείς ότι είσαι το πρότυπο ομορφιάς για κάποιες γυναίκες;
Σιγά το πρώτυπο. Τώρα τελειώνουμε εμείς, έρχεται η νέα γενιά. Δεν επενδύω στην εξωτερική μου εμφάνιση. Το απολαμβάνω όσο κρατάει και μακάρι να κρατήσει και παραπάνω, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σίγουρα, θέλω να αρέσω.

Υπήρξαν στιγμές που δεν σου άρεσε αυτό που έβλεπες στον καθρέφτη;
Ίσως μετά την εγκυμοσύνη δεν ένιωθα και υπέροχα με το σώμα μου.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More