Κατερίνα Στικούδη: Απαντά σε όσους την κρίνουν επειδή δεν φορά τη βέρα της!

Στην  εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το “The 2 Night Show” εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο της και τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένη και γι’ αυτό παντρεύτηκε, αλλά μετά το γάμο έβγαλε τη βέρα της.

Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς. Και τώρα η ίδια δίνει τη δική της απάντηση με μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον καλό της:

«Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου… Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια… σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι εγώ… να ξέρει να αγαπά, να εμπιστεύεται, να προσφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου… ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου… το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά, αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ’ αγαπάς και νοιάζεσαι.

Τώρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τρυπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι, καμία βέρα δε θα τον σταματήσει!».

Read More

And More