Κατερίνα Στικούδη: Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της σε κωμική σειρά του Ant1!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην κωμική σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος» και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια (που έχει περάσει και από το κομμάτι της παρουσίασης και του μόντελινγκ) δοκιμάζει τις δυνάμεις της τώρα και στην υποκριτική.

Μετά την guest εμφάνιση που είχε κάνει στη σειρά «Το σόι σου», αλλά και τη συμμετοχή της στην ταινία «Θησαυρός», η πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει δυναμικά με ένα ρόλο έκπληξη. Φυσικά, όλοι θυμόμαστε τις μεταμφιέσεις της από το “Your Face Sounds Familiar” και όπως καταλαβαίνεις ο πήχης έχει ανέβει ψηλά για την όμορφη Κατερίνα.

Ο ρόλος της στην κωμική σειρά του Ant1, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45, καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση στην prime time του καναλιού και δείχνει πως οι ιθύνοντες του σταθμού ποντάρουν πολλά στο ταλέντο της όμορφης Κατερίνας.

Εκείνη πάντως απολαμβάνει την κάθε στιγμή και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Τι κοινό έχουν ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά; Είναι οι κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ! Οι τρεις υπερτυχεροί μπαίνουν, όμως, στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά, για να γλιτώσει το… κεφάλι του! Για να το πετύχει, θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του…

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης, Σπύρος Καπώνης, Αντώνης Σωτηρόπουλος

Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Read More

And More