Κατερίνα Στικούδη: Η γαμήλια τούρτα και ο παραδοσιακός χορός με τον σύζυγό της! [pics]

Τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν άκρως παραδοσιακό γάμο στο χωριό του γαμπρού, το Μορφάτι Θεσπρωτίας  ανέβηκαν το περασμένο Σάββατο η Κατερίνα Στικούδη και ο αγαπημένος της Βαγγέλης Σερίφης. Έχοντας λίγους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και γλέντησαν ως αργά το βράδυ σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Η Κατερίνα Στικούδη, αφού αφαίρεσε το μπροστινό μέρος του λευκού  νυφικού που φορούσε στην εκκλησία , αφήνοντας να φανούν τα εντυπωσιακά της πόδια και τα πέδιλα που επέλεξε για το γάμο, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σικ σινιόν  και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τι έγινε όμως, μέσα στο γαμήλιο γλέντι; Το ζευγάρι θέλησε το πάρτυ του γάμου τους να γίνει μακριά από τα φωτογραφικά φλας. Και μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν μέσα από τα social media φωτογραφίες από το γαμήλιο γλέντι!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Κατερίνα και ο Βαγγέλης έκοψαν τη γαμήλια τούρτα και έδωσαν το πρώτο τους φιλί ως νεόνυμφοι. Ενώ, ακολούθησε πολύς χορός με παραδοσιακά τραγούδια!

 

Read More

And More