Κατερίνα Στικούδη: Στόχος διάρρηξης η κλινική που διατηρεί με το Θηρίο στο κέντρο της Αθήνας – Βίντεο

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Στικούδη μαζί με το «Θηρίο» διατηρούν μια δερματολογική κλινική στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακαδημίας. Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά τις 22:00 έγινε διάρρηξη, γεγονός που καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διαθέτει η επιχείρηση.

Το βίντεο δείχνει τον διαρρήκτη να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να ψάχνει για χρήματα στα συρτάρια της γραμματείας. Συνεχώς ρίχνει «κλεφτές ματιές» προς τα έξω, ενώ να σημειωθεί πως ο συναγερμός ήχησε και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης είδαν τις κινήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο στην επιχείρηση και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος -πιθανότατα- διέφυγε από την Ακαδημίας. Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει περίπου 500 ευρώ μετρητά, ενώ πήρε και δύο tablet. 

Το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η Αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο»!

Δες το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Read More

And More