Κατερίνα Στικούδη - Θηρίο: Οι διάσημοι φίλοι τους, τους στήριξαν στο νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα! [pics]

Κατερίνα Στικούδη – Θηρίο: Οι διάσημοι φίλοι τους, τους στήριξαν στο νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα! [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα – που δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική – και μαζί με το Θηρίο ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν αισθητική δερματολογική κλινική. Πριν μερικές μέρες μάλιστα, εγκαινίασαν την κλινική τους στην καρδιά του Κολωνακίου και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τους στηρίξει.

Οι συνιδιοκτήτες και αγαπημένοι φίλοι Κατερίνα Στικούδη, Κωνσταντίνος Δρακούλας (Θηρίο) και Αριάδνη Γαβαλά υποδέχτηκαν επώνυμους καλεσμένους και φίλους τους από τον επιχειρηματικό, τον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο της Αθήνας. Το κατάστημα γέμισε από νωρίς ασφυκτικά από κόσμο που ανυπομονούσε να ευχηθεί στους ιδιοκτήτες και να γνωρίσει από κοντά τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες που διαθέτει η κλινική.

Ανάμεσα στις διάσημες παρουσίες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν η Φαίη Σκορδά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Μαρία Κορινθίου, η Naya, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Σταύρος Θεοδωράκης – Θηρίο
Πέτρος Κωστόπουλος-Κατερίνα Στικούδη-Θηρίο
Μαρία Κορινθίου-Θηρίο
Αριάδνη Γαβαλά-Κατερίνα Στικούδη-Φαίη Σκορδά-Θηρίο

Ευρυδίκη Νικολάου-Δημήτρης Ουγγαρέζος
Κατερίνα Στικούδη – Naya
Κατερίνα Στικούδη-Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Δρακούλας (Θηρίο)-Κωνσταντίνος Βασάλος
Θηρίο-Κωνσταντίνος Αργυρός-Χάρης Σιανίδης
Νάταλι Θάνου

Φωτογραφίες: NDP

READ more