Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Τέσσερις μήνες παντρεμένοι και ερωτευμένοι!

Είναι στα καλύτερά τους και αυτό φαίνεται! Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης θα κλείσουν τα Χριστούγεννα τέσσερις μήνες γάμου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι, μάλιστα, μπορεί να κάνει λίγες και επιλεκτικές κοινές επίσημες εξόδους, αλλά αυτήν τη φορά έδωσαν το «παρών» σε ένα ξεχωριστό event για να τιμήσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Bachelor 3» στους κινηματογράφους σε λίγες μέρες, το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και απόλαυσε την πρώτη προβολή της πιο ξεκαρδιστικής ταινίας του χειμώνα. Εκεί ήταν φυσικά και ο καλός τους φίλος και κουμπάρος Γιάννης Παπαδάκος, που σκηνοθετεί την ταινία.

«Όταν ξεκινήσαμε το 2012 ήξερα ότι ήσουν ταλαντούχος. Όταν από τα clip πέρασες στις ταινίες, ήμασταν σίγουροι ότι θα τα κατάφερνες. Τώρα που σπας ταμία καμαρώνουμε!! @yiannispapadakos #director #koumparos  #bachelor3», έγραψε η Κατερίνα στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ενώ, δεν παρέλειψε να ποζάρει και στο φωτογραφικό φακό, με το ανατρεπτικό λουκ της και χαμογελώντας στο πλευρό του καλού της!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More